Zsírleszívás fotók

Zsírleszívás fotók galériánkban találja plasztikai sebészeink által végzett zsírleszívás műtét előtti és utáni képeket a teljesség igénye nélkül. Plasztikai sebészi konzultáció során orvosaink a páciens adottságaihoz mérten további plasztikai műtéti fotókat mutat. Addig is tekintse meg az előtte-utána zsírleszívás fotókat!

A zsírleszívás alakformáló és nem testsúlycsökkentő eljárás, első sorban ruhái méretén fogja tapasztalni majd a változást. A plasztikai műtéttel elérhetjük, hogy a test arányai megváltozzanak, a zavaró, felesleges zsírpárnák eltűnjenek. A zsírleszívás olyan problémás területekről tudja eltüntetni a zavaró zsírlerakódásokat, ahol a diéta és a sport hatástalan. Célterületei: has, csípő, derék, comb, térd, karok, toka.
Az első konzultáció során a plasztikai sebésze megvizsgálja Önt, majd megbeszélik a személyre szabott lehetőségeket. Ezt követően átbeszélik a lehetséges szövődményeket. A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, amit Plasztikai Intézetünkben biztosítunk.

A vákuum-vezérelt mechanikus zsírleszívás előtt a plasztikai sebész kijelöli a bemetszések helyét, melyek a testtájak rejtett részein fognak elhelyezkedni. Majd egy vékony csövet vezet be és kontrollált oda-vissza mozgással fellazítja és eltávolítja a felesleges zsírszöveteket. Egy zsírleszívás alkalmával maximum 4-4,5 liter zsír távolítható el. Szükség esetén a zsírleszívást más korrekcióval is ki kell egészíteni a tökéletes eredmény érdekében.
A zsírleszívás után egy éjszakát kell Intézetünkben töltenie. A zsírleszívás másnapján vízálló kötést helyezünk fel a sebekre, amivel már zuhanyozni is lehet. 8 hétig egy speciális szorító ruhát kell viselnie, amit biztosítunk Önnek, valamint 5-10 napon át előírt a vérhígító injekció adása. A vérveszteség miatt a vas természetes úton való pótlására különösen ügyelni kell. A 3. héttől nyirokmasszázs vagy LPG-kezelés (vákuumos masszázs) javasolt. Két hónapig kerülni kell a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A zsírleszívást követően a 7. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A gyógyulás elősegítésére hegkezelő krémek használata javasolt. A zsírleszívás előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, de felléphetnek előre nem látható szövődmények (mint például sebfertőzés, vér- és savógyülem kialakulása, keloidos hegképződés).
A zsírleszívással elérhető alakformálás és alakváltozás eredménye centiméterekben, valamint ruhaméret csökkenésében nyilvánul meg. Elégedetten fogja tapasztalni, hogy a plasztikai műtétnek köszönhetően teste ismét feszes, alakja formás és arányos.