Szemhéjplasztika fotók

Szemhéjplasztika fotók galériánkban találja plasztikai sebészeink által végzett szemhéjplasztika műtét előtti és utáni képeket a teljesség igénye nélkül. Plasztikai sebészi konzultáció során orvosaink a páciens adottságaihoz mérten további plasztikai műtéti fotókat mutat. Addig is tekintse meg szemhéjplasztika előtte-utána fotóinkat!

A szemhéj bőre az idő múlásával ráncossá válhat, megereszkedhet, a szemhéj elvékonyodik, a bőr a szemhéjra rálóg, ezzel a látást zavarja. A szemhéjak bőre alatt zsírtáskák türemkedhetnek elő. A szemhéjplasztika során eredményesen korrigálható a megereszkedett bőr, és végleg búcsút inthet a duzzadt, táskás szemeknek.

A konzultáció során a plasztikai sebész megvizsgálja Önt és átbeszélik, hogy milyen korrekcióra van szükség, közösen eldöntik, hogy az Ön esetében alsó és/vagy felső szemhéjplasztika ajánlott. A plasztikai műtét előtt Önnek teljes körű kivizsgáláson kell részt vennie, amit Plasztikai Intézetünkben biztosítunk. Minden esetben laborvizsgálatokat, szükség szerint pedig egyéb vizsgálatokat is végzünk.

A szemhéjplasztika során a felső és/vagy alsó szemhéj laza, ráncos bőrének kimetszésére, a táskásodást okozó zsírszövet eltávolítására és a szem körüli izomzat feszességének helyreállítására kerül sor. A szemhéjplasztika helyi érzéstelenítésben történik, de külön kérésre altatásban is elvégezhető. Felső szemhéjplasztika esetén az áthajtási redőben történik a bemetszés. Alsó szemhéj korrekció esetében, a beavatkozás során a zsírtáskák a szemüreg felől, rejtett metszésen keresztül kerülnek eltávolításra. Helyi érzéstelenítésben végzett szemhéjplasztika esetén 6 órás megfigyelést követően hazaengedjük, altatásos szemhéjplasztika után egy éjszakát kell Intézetünkben töltenie. Varratszedésre a műtétet követő 5. napon kerül sor. A plasztikai beavatkozás után egy hétig nem javasolt autót vezetnie. Két-három napig hideg kamillás borogatást javaslunk, kerülje továbbá a fej előre hajtását. Két hétig sminket ne használjon, szemeit védje a napfénytől. A felépülés első két hete alatt kerülni kell a megerőltető fizikai munkát, két hónapig a szoláriumozást, napozást és a szauna használatát. A szemhéjplasztikát követően az 5. és 14. napon, a 6. és 12. héten kontrollvizsgálaton kell részt vennie. A szemhéjplasztika előtti vizsgálatok alkalmával igyekszünk minden kockázati tényezőt kiszűrni, de felléphetnek előre nem látható szövődmények (sebfertőzés, vér- és savógyülem kialakulása, keloidos hegképződés).

A szemhéjplasztika során ejtett bemetszések szinte teljesen rejtve maradnak, tekintete újra fiatalos lesz, a ráncok eltűnnek és természetesen magabiztosabb lesz a csodás változás miatt.